ELITE: Teknei Bizkaia Zornotza garaipen batekin estreinatu zen Segunda FEB mailan

ÉLITE: Teknei Bizkaia Zornotza se estrena con victoria en Segunda FEB

UCAM MURCIA 89 – SURNE BILBAO BASKET 83

Talde bilbotarrak aukera handi bat galdu zuen porrotik gabe jarraitzeko. Jaume Ponsarnauren mutilek 12 puntuko aldea izan zuten 6 minuturen faltan (59-71) eta 8koa 3:30 geratzen zirenean partida amaitzeko (67-75). Baina 10-2ko partziala jaso zuen, bi jaurtiketa libre hutz egin ondoren. Luzapenean, etxeko taldeak ez zion aukerarik eman, hasierako 9-1ekoarekin.

LOINTEK GERNIKA BIZKAIA 66 – DURAN MAQUINARIA ENSINO 74

Pasaden astean Euskal Kopa irabazi ondoren, Lucas Fernandezek zuzendutako neskek ezin izan zuten denboraldi hasi garaipen batekin. Malosten, bizkaitarrek neurketa ondo kontrolatu zuten atsedenaldira arte (36-28). Gero, hondamendia: galiziarren 0-11ekoa (44-50). Etxekoek lehen kolpe honi eutsi egin zioten eta aukerarekin iritsi zen azken txanpara (59-63), baina 2-8ekoak partida erabakita utzi zuen.

TEKNEI BIZKAIA ZORNOTZA 57 – CIUDAD DE HUELVA 56

Talde bizkaitarrak meritu handiko garaipena lortu zuen, Segunda FEB txapelketako estreinaldian larrean. Bi antolatzailerik gabe (Iker Salazar ‘1’ean jokatu behar izan zuen), Garcia Panizoren mutilak hobeto moldatu ziren puntu gutxiko partida batera (40tik 5 hiruko marratik bi taldeen artean). Zornotza azken laurdenera sartu zen partidarekin kontrolpean, baina hutsegi batzuk bisitarien erreakzioari hasiera eman zioten, nahiz eta garaipena ez zen arriskurik egon.

05/10/2024 Segunda FEB (Teknei Zornotza - Huelva)

FUSTECMA NBF CASTELLÓ 69 – HORBISA SPIRIT GREENKW BARAKALDO 54

Lehen etxetik kanpoko neurketa eta lehen porrota bizkaitarrentzat. Barakaldotarrak aurretik atsedenaldian, lehen zati oso parekatuaren ondoren (32-33). Zoritxarrez, hirugarren laurdena klabea izan zen: etxekoen 7-0ekoa 49-38ko emaitza jartzeko eta 17-7 hamar minutuetan. Gero, aukerarik gabe Aritz Duroren neskentzat.