EUSKAL LIGAK: Hiru talde, 2-0ekoarekin A1 multzoetan

LIGAS VASCAS: Tres equipos colocan el 2-0 en la A1

MUTILEN JUNIOR A1

Bigarren garaipena Fundacion Bilbao Basket-entzat, Araberriri irabazita, 91-64ko emaitzarekin. Gasteiztarrek atsedenaldira arte eutsi zioten etxekoen eraso erritmoari.

Eta porrota Loiola Indautxurentzat, Easoren kantxan (74-63), nahiz eta erremontada saiatu azken laurdenean. Bilbotarrak 21 puntugatik galtzen joan ziren hirugarrenean.

MUTILEN JUNIOR A2

Santurtziko derbia Galdakaora joan zen: 50-75ko emaitza liderra den Ibaizabalentzat, 2-0eko balantzearekin. Getxok ere 2-0ekoa du, Zast Zarautz gainditu ondoren etxean (70-67).

Eta lehen garaipena Tabirako Baquerentzat, Azkoitian, (61-66=, 1-12ko partzialari esker neurketaren une klabean.

NESKEN JUNIOR A1

2-0ekoa eta bigarren postua Lointek Gernikarentzat, 50-55 irabazi onoren Atletico San Sebastian-en kantxan. Bizkaitarrek 10 puntuko aldea izan zuten 5 minuturen faltan, baina neurketa libre marratik itxi behar izan zuten.

Eta porrot zabala Loiola Indautxurentzat (70-40), liderra den FSGroupe Arabaren pistan.

NESKEN JUNIOR A2

2tik 2 Lauro Ikastolarentzat. Garaipena Bera Beraren kantxan, 55-60ko emaitzarekin, 0-14ko partzialari esker hirugarren laurdenean.

La Sallek galdu egin zuen etxean, 51-56, Fundibide ISBren aurrean. Bilbotarrek 10gatik irabazten joan ziren azken laurdenaren hasieran (41-32), baina gipuzkoarren buelta eman zioten 1-16koarekin eta garaipena eskuratu zuten 1-7koarekin.

04/02/2024 LV Junior Fem A2 (Bera Bera - Lauro)

MUTILEN KADETE A1

Emoziorik gabeko jardunaldia. Fundación Bilbao Basket-ek 61 puntugatik (99-38) gainditu zuen Ekiola Ointxe, 2-0eko balantzera iristeko. Eta porrot handiak bai Izar La Quinta Estrella Berriotxoarentzat (60-90), Easoren aurka, bai Tabirako Baquerentzat (95-67), Fundación 5+11ren pistan.

MUTILEN KADETE A2

Getxok eta Barakaldo Basketek lehen garaipena lortu zuten. Eskuinaldekoek Jokateri irabazi zioten, 73-63, Ezkerraldekoek, berriz, 82-72eko emaitzarekin gainditu zuten Araberri.

Santurtzik galdu egin zuen etxean (55-89), Zast Zarautz-en aurrean.

NESKEN KADETE A1

Lointek Gernika lehen jardunaldian jasotako porrotetik indarberri egin zen eta Easori irabazi zion, 72-52eko emaitzarekin, lehen zati ikusgarriari esker (39-15).

NESKEN KADETE A2

Garaipen bikoitza talde bilbotarrentzat. Loiola Indautxu liderra da, Marianistas gainditu ondoren, 54-42ekoarekin. Etxekoek neurketa itxi zuten 11-1eko partzialarekin.

Eta La Sallek garaipena harrapatu zuten Asevi Araskiren pistan, 48-51, erremontada bikainarekin. Bizkaitarrak 16 puntugatik galtzen joan ziren azken laurdenaren hasieran (45-29), baina buelta eman zioten 3-22koarekin.