ELITE: Teknei Bizkaia Zornotzak igoerari agur esan zion Moronen

ELITE: Teknei Bizkaia Zornotza se despide del ascenso en Moron

SURNE BILBAO BASKET 80 – PALENCIA BASKET 97

Jokoan ezer ez zegoen neurketa batean (Palentziak jaitsierako postuetan amaituko du denboraldia), laugarren porrot jarraian jaso zuen Surne Bilbao Basket. Datorren denboraldirako Europako postua lausotu dezakeen bolada txarra. Miribilla, bisitariak ihes  egin ziren lehen zatian (37-51) eta bigarrenean ez zuten arazorik izan abantaila mantentzeko. Azken minutuetan aldea 20 puntura iritsi zen.

CB STARLABS MORON 84 – TEKNEI BIZKAIA ZORNOTZA 73

Talde bizkaitarrak 8 puntugatik irabazi behar zuen kanporaketa gainditzeko, baina ez zuen aukerarik izan. Moronen, etxeko taldeak lehen laurdena itzi zuen 14-3ko partzialarekin (20-13), bisitarien itxaropenak gelditzeko. Eta gero, bigarren zatiko hasieran, 8-0eko partziala eta 50-31ko emaitza. Amorebietakoek denboraldia amaitu zuten azken laurdena irabazten.