EUSKAL LIGAK: Berrio Otxoa Mutilen Kadete A1ean arituko da

LIGAS VASCAS: Berrio Otxoa estará en la A1 cadete masculina

JUNIOR MUTILAK

Ibaizabalek ezin izan zuen garaipena eskuratu Urretan jokatutako finalean. Finalaurrekoetan, bizkaitarrek Ordiziari irabazi zioten (78-58), baina Araberriren aurka galdu egin zuen partida klabean. Etxeko taldeak 7 puntuko aldearekin hasi zuen azken laurdena, baina 2-18ko partziala jaso zuen, aukerarik gabe geratzeko.

Tabirakok finalerdietan galdu zuen, Araberriren aurrean (65-54). A2ean Getxo eta Santurtzi ere arituko dira.

JUNIOR NESKAK

Bi talde bizkaitarrek ezin izan zuten lehen neurketa gainditu. Zornotza, etxean, 68-70ko emaitzarekin, Fundación 5+11ren aurka, 9 puntu erremontatu ondoren azken laurdenean (54-63). Baina etxekoek ez zuten saskiratu azken bi minutuetan.

Eta Laurok galdu egin zuen Atletico San Sebastian-en kantxan (63-51), hasieratik erabakitako neurketan (15-4).

20/01/2024 Zornotza - Baskonia (JF Cruces A1 LV)

KADETE MUTILAK

Bi etxetik kanpo garaipenak A1erako txartela lortzeko. Izar La Quinta Estrella Berrio Otxoak titulurako borrokan arituko da eta datorren denboraldirako txartela ere lortu zuen.

Finalerdietan, bilbotarrek Amurriori irabazi zioten (66-82), bigarren zatian erabakitako partidan (66-82).

Eta finalean, Zarautzen, hasierako 4-18ko partziala eta 4-15koa azken laurdenaren hasieran (49-66).

A1 multzoan ere egongo dira Fundación Bilbao Basket eta Tabirako Baque.

KADETE NESKAK

Loiola Indautxu A1erako txartela lortzeko zorian egon zen. Finalerdietan, bilbotarrek erraz gainditu zuen Arri BKL (51-33), atsedenaldian erabakitako partidan (30-13).

Baina finalean galdu egin zuten Zarauzen, 58-47ko emaitzarekin. Oso neurketa parekatuan, une klabea azken laurdenaren hasieran egon zen, 13-2ko partzialarekin gipuzkoarrentzat.