ELITE: Teknei Bizkaia Zornotza aurrera doa Urrezko LEB Mailara

ELITE: Teknei Bizkaia Zornotza avanza hacia la LEB Oro

SURNE BILBAO BASKET 72 – MONBUS OBRADOIRO 75

Talde bilbotarra hamargarren postutik urrundu da, Miribillan jasotako porrotaren ondoren. Galiziarrek arnasa hartu dute, jaitsierako postuetatik ateraz. Asmatze gutxiko partida batean (48tik 12 bi taldeen artean hiruko marratik), Jaume Ponsarnauren mutilak garaipena lortzeko zorian egon ziren, baina ez zuten saskiratu hiru minutuetan, partidaren azken txanpan.

PERFUMERIAS AVENIDA 67 – LOINTEK GERNIKA BIZKAIA 38

Denboraldia amaitu da talde bizkaitarrentzat. Lointekek irabazi eta emaitzak itxaron behar zituzten playofferako txartela lortzeko, baina Salamankan porrot zabala jaso zuen, lehen sailkatuaren aurrean. Koparako txartela eskuratu ondoren, Lucas Fernandez-en neskek bakarrik bost partida irabazi ditu bigarren itzulian.

Jai handia Larrean, hurrengo kanporaketarako sailkapenarekin. Bizkaitarrek gutxienez bi puntugatik irabazi behar zuen eta ez zuen aukerarik eman bere aurkariari, 19-7ko emaitzarekin 6 minutuetan. Hortik aurrera, lasaitasun erabatekoa bizkaitarrentzat. Final laurdenetan, Mikel Garitaonandiaren mutilek CB Starlabs Moron taldearekin neurtuko ditu indarrak. Datorren larunbatean, lehen partida Larrean, 18:30etan.

20/04/2024 Play Off LEB Plata (Teknei ZST - Benicarlo)

Talde bilbotarra lehen lau postuen artean mantentzen da, Amivel Reyes Gutierrez-en bultzadari eutsiz (bost garaipen jarraian. La Granadilla kiroldegian, bizkaitarrak aurretik hasieratik, bakarrik sei jokalari izan zituen aurkariaren aurrean. Atsedenaldian, 10 puntuko aldea. Eta hirugarrenean, +15.