Lointekek Superkopako ametsa 30 minutuz luzatu du, baina Milicek ez du aukerarik utzi (50-66).

Ezin izan zuen. SuperKopa ez da Bilbon geratuko. Lointek Gernika Maila handian lehiatu zen, aurre egin zion Perfumerías AVenida ahalguztidunari irudi bikaina eman zuen, baina azkenean amore eman behar izan zuen. LF Endesako pibot onena den  Nikolina Milic-en aurrean. Gernikako pibot ohiak bigarren zati bikain batean 20 puntu eta 16 errebote lortu zituen. Lehen zatian Mario Lopezen mutilek eraman zuten partidaren erritmoa hainbatetan, oreka erabatekoa izan zen, baina Milic lanean hasi zenean, ez zegoen zer eginik. Azkenean, 48-64.